Lej værktøj/redskaber til udearealerne

Det behøver hverken være svært eller dyrt at holde udearealerne i tiptop stand. Faktisk handler det mest af alt om at have det rigtige værktøj, der gør arbejdet sjovt og nemt. Lej værktøj/redskaber til udearealerne hos Toolpartner!

Lej værktøj/redskaber til udearealerne og skab et udemiljø, som både du og andre vil nyde. Det behøver ikke tage mere end et par dage at få styr på både for- og baghave, hvis du har de rigtige, specialiserede værktøjer.

Professionelle maskiner kan være dyre at købe fra ny, og du kommer nok ikke lige til at få brug for hverken en løvblæser, højtryksrenser eller dykpumpe på daglig basis. Derfor kan det godt betale sig at leje værktøj/redskaber til udearealerne. Hos Toolpartner gør vi det nemt og billigt

Billig og nem udlejning af værktøj til udearealer

Vi er lidenskabeligt optaget af gør-det-selv-arbejde, renovering, vedligeholdelse og byggeprojekter, og vores hjerter banker for at gøre det så nemt og billigt for dig som muligt. Derfor tilbyder vi dig at leje værktøjer/redskaber til udearealerne, der vil gøre arbejdet til en fornøjelse.

Vi har alt, hvad du har brug for, og hvad din værktøjskasse måtte længes efter. I stedet for at gå ud og bruge en masse penge på en motorsav, en tæpperenser eller ligefrem en kabelbrud søger, kan du leje det billigt hos os i de dage, hvor du har brug for det.

Sådan lejer du værktøj og redskaber hos Toolpartner

Som udgangspunkt udlejer vi produkter i en periode på to dage. Det fungerer sådan, at du modtager det værktøj, du har lejet, den første dag, og afleverer dem tilbage i en GLS-pakkeboks den tredje. Du kan sagtens forlænge din lejeperiode, hvis bare du booker nogle ekstra dage.

Bliv Toolpartner-medlem i fordelsklubben

Toolpartner er en fordelsklub, og vi brænder for at give alle de økonomiske og praktiske fordele, vi kan. Ved at blive Toolpartner-medlem får du mulighed for at leje al vores værktøj/redskaber til udearealerne endnu billigere, end du ellers ville kunne.

Du kan således få et abonnement på bare 149 kr. om måneden og på denne måde få gratis adgang til al værktøj, du lejer. Vi gør det nemt for dig og levere det der hvor du skal bruge det. Efter den første måned bliver du Guldpartner, og nu bliver din faste lejepris endnu lavere, nemlig 129 kr. per produkt, du lejer. Du får også 25% rabat på ekstra lejedage.

Fordele ved velholdte udearealer

Lej værktøj/redskaber til udearealerne og skab de udendørs omgivelser, som du drømmer om. Det kan gøre en stor forskel for ens humør og overskud, at hækken er pænt klippet, og at træerne ikke skygger for det dejlige sollys. Det sparer dig også for en række potentielle konflikter med naboen, og et godt naboskab er faktisk meget afhængigt af, at man har respekt for udearealerne.

Der findes en hel del lovgivning på området, og på mange punkter er det således et juridisk krav, at du vedligeholder og renoverer dine udearealer. Hvis du påtænker at udleje eller sælge, gør det også en stor forskel for prisen, om dine udearealer står skarpt og smukt. Derfor kan det altså godt betale sig at leje værktøjer og redskaber, der gør arbejdet nemt og sjovt for dig.