Handelsbetingelser


Toolpartner Aps
Vandværksvej 25
9800 Hjørring

Cvr. 41168757

Toolpartner medlemskab:

Toolpartner ApS er landsdækkende og levere til alle bro faste øer.

Medlemskab af Toolpartner ApS giver adgang til lejemateriel til en fast lav pris og fri levering af produkter i hele Danmark.

Hos Toolpartner ApS er der ingen binding, og medlemskab kan opsiges med løbende måned.

Medlemskabet betales månedsvis forud.

Medlemskabet er personligt og gælder husstanden, men mulig at kombinere med flere udleveringssteder.  Eks. ved behov for materiel i sommerhuset, på campingpladsen eller i lystbåde havne.

Misbrug og deling af medlemskab kan medføre opsigelse.

Ved udmeldelse, følg linket ——— eller skriv til info@toolpartner.dk

Lejebetingelser

For alt materiel der udlejes, regnes lejemålet fra og med den dag, det lejede er modtaget hos udvalgte GLS pakkeshop, til og med den dag, det tilbageleveres til en GLS pakkeshop.

Ved leje af produkter fra Toolpartner ApS er der 3 dages leje inkluderet i prisen, med mulighed for at tilkøbe ekstra dage.

Fortrydelse af bookning kan kun ske med mindst 2 dages varsel og skal indberettes på Info@toolpartner.dk

Ved for sen returnering af lejeprodukt, faktureres 150,00 kr. pr. dag, indtil produktet bliver indleveret hos en GLS pakkeshop.

Det lejede leveres i driftsklar og forsvarlig stand. Evt. reklamation eller skader skal ske ved modtagelsen og kan ikke senere tages til følge. Transportudgifter betales af lejeren. Medlemmer af Toolpartner har udgifter til forsendelse dækket af medlemskabet.

Det lejede tilbageleveres rengjort og i samme stand som ved modtagelsen.

Efter materiellets modtagelse på vores lager finder eftersyn sted. Eventuelle reparationer og rengøring debiteres lejeren. Eventuelle skader som følge af overlast, forkert behandling eller lignende betales af lejeren.

Lejeren må ikke selv, eller lade andre,  foretage reparationer eller ændringer uden samtykke fra Toolpartner ApS.

Materiellet skal være behørigt forsikret af lejeren. Så længe materiellet ikke er indleveret i en af GLS Pakkeshop af lejer eller afleveret på vores plads, bærer lejer enhver risiko og ansvar for det lejede materiel og dets betjening.

Lejer kan tegne forsikring hos udlejer for hele lejeperioden. Præmien udgør 19,00 kr. Præmien tillægges lejeprisen. Præmien dækker brand, tyveri og hærværk af materiellet. Enhver beskadigelse der ikke fuldt ud dækkes af forsikringen, betales/erstattes af lejeren. Enhver skade skal straks anmeldes til udlejer. Hærværk, tyveri eller anden kriminalitet skal tillige anmeldes til politiet med oplysning om, at rapport sendes til Toolpartner ApS senest inden for 48 timer. Lejer hæfter i forsikringssager vedrørende brand og tyveri alene med en selvrisiko på kr. 1.500,- pr. enhed.

Skader på installation, bygninger eller lignende forårsaget af lejer/bruger, dækkes ikke af den hos udlejer tegnede forsikring.

Udbetaling af skadeserstatning fra forsikringsgiveren, skal udelukkende ske til Toolpartner ApS.

Vedrørende ansvar for det lejedes farlige egenskaber, henvises til den til enhver tid gældende lov om produktansvar. Betaling I henhold til aftale.

Forsikres lejeprodukter ikke gennem Toolpartner ApS, hæfter lejer for erstatning af produktet ved skader eller tyveri. Lejer debiteres reparation eller erstatning af produktet. Ved erstatning opgøres produktet altid til gældende listepris af nyt.

Ansvar

Toolpartner ApS fraskriver sig et hvert ansvar for personskade eller skader på bygninger etc. forvoldt ved brug af produkter lejet gennem Toolpartner

Det er brugers ansvar at kontrollere værktøjet er i orden og uden defekter inden det taget i brug. Ved fejl/mangel på produkt, skal dette meddeles til info@toolpartner.dk

Betaling

Toolpartner ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilpay Applepay og Googlepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i danske kroner og er incl. moms.

Toolpartner ApS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Dette betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Depositum

Ved bookning reserverer vi et depositum på 500 kr. pr. ordre. Der vil ikke blive trukket af beløbet medmindre der er behov for ekstra betaling, i forbindelse med evt. for sen returnering, eller hvis der mangler når vi modtager produktet retur.   

Levering

Toolpartner ApS leverer på alle hverdage. med ordre indgået inden kl. 12.00 modtages denne dagen efter.

Vores produkter leveres med GLS til en af deres pakkeshops. Efter endt leje returneres lejeproduktet til GLS pakkeshop inden for normal åbningstid. Ved for sen aflevering faktureres lejer 150,00 kr. pr. ekstra lejedag.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Lejemateriel med fejl eller mangler skal straks indberettes på info@toolpartner.dk

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Fragtomkostning tur/retur dækkes af kunden. Som medlem af Toolpartner Aps er fragt indbefattet af medlemskabet.

Returnering af defekte eller beskadigede produkter

Henvendelse rettes til og reklamationer sendes til:

Toolpartner Aps

Vandværksvej 25

9800 Hjørring

info@toolpartner

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på forbrugsvarer købt i vores Webshop i forbindelse med leje af produkter.

Perioden regnes fra den dag, du modtager ordren.

Returneringsomkostninger sker for lejers regning.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og produktet skal returneres indenfor 14 dage herefter.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@toolpartner.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her fortrydelsesformular

Varens stand ved returnering

Lejer hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over et produkt, købt eller lejet hos Toolpartner Aps, kan der sendes en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus, Toldboden 2

8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: info@toolpartner.dk

 

Bliv medlem og spar penge

Hurtig levering

Anmeldelser på trustpilot

Værktøj på abonnement